El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi triarà el seu secretari de grup amb un procés obert i públic

Els dos regidors electes de Guanyar Alcoi.

Des de Guanyar Alcoi repeteixen el procés obert que ja feren en 2015, l'última legislatura on se'ls va assignar un assessor.
 

El nou govern ha assignat a cada grup un assessor, i Guanyar Alcoi triarà el seu entre les solituds rebudes. T'expliquem com enviar la teua candidatura. 

Amb la configuració del nou govern alcoià és el moment de triar el personal eventual que entrarà a formar part com assessors i personal de confiança, 12 persones en total, de les quals 5 seran els secretaris dels diferents grups municipals.

I Guanyar Alcoi ha decidit que el seu secretari de grup, en lloc de triar-lo a dit, ho farà mitjançant un procés obert. Atenció perquè hi ha de termini per a presentar candidatures fins al migdia d'este divendres 30 de juny. Cal enviar un correu a info@guanyaralcoi.com amb una carta de motivació (màxim 300 paraules) i un currículum on es destaquen els aspectes que es valoraran, i que són els següents:

  • Confiança amb els regidors (la puntuació es multiplica per 10)
  • Implicació política i afinitat amb el projecte (la puntuació es multiplica per 8)
  • Competències comunicatives i creació de contingut (es multiplica per 7)
  • Coneixement de la realitat social de la ciutat (es multiplica per 7)
  • Coneixement del valencià (es multiplica per 6)
  • Coneixements d'ofimàtica (es multiplica per 5)

A les 12 hores del divendres conclou el termini per a presentar les candidatures, i el mateix divendres de vesprada es comunicarà per xarxes la persona seleccionada. El comité que avaluarà les candidatures són els dos regidors electes, Sergi Rodríguez i Mari Carmen Paredes, a tres membres de l'assemblea: Estefania Blanes, Diego Fernández i Pablo González.

Des de Guanyar Alcoi es mostren satisfets per poder comptar amb esta persona de suport. "A diferència de la passada legislatura, en la que Toni Francés va decidir no assignar cap dels 12 assessors disponibles al grup municipal de Guanyar Alcoi avantposant els seus interessos partidistes i tractant desigualment als grups de l'oposició, esta legislatura s'ha decidit que Guanyar Alcoi sí que dispose de personal eventual que puga ajudar a desenvolupar les tasques del grup a l'ajuntament", expliquen.