El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi troba a faltar senyal wifi en espais públics de la ciutat

Des de la plataforma ciutadana asseguren que Alcoi ha deixat passar l'oportunitat d'adherir-se a un programa europeu amb què finançar la instal·lació de punts wifi en espais públics. El programa, anomenat WIFI4EU, dotava subvencions de 15.000 € per a cada municipi seleccionat.

Recorden en Guanyar Alcoi que durant el plenari del passat mes de gener van presentar un prec on s'instava el Govern a què s'adherira al programa WIFI4EU. Tal com explica la regidora Vicky Llàcer: "en el plenari de gener el Govern va dir que aquestes ajudes estaven destinades a ciutats més xicotetes que Alcoi". Llàcer deixa veure ara la seua sorpresa, una vegada que s'han concedit les ajudes, ja que algunes d'elles s'han atorgat a ciutats com Córdoba, Gijón o Salamanca, totes elles de major dimensió que Alcoi.

Des del grup de l'oposició recorden altres ajudes com les de l'1% cultural, en què Alcoi també ha quedat al marge. La situació, consideren, "li passa moltes vegades al Govern", el qual esperen que "siga més eficient a l'hora de fer la sol·licitud i ens puguen seleccionar per a aquestes ajudes de la Unió Europea".