El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar assenyala falta d'accessibilitat en la nova passarel·la entre Alcoi i Cocentaina

Guanyar Alcoi també identifica un altre exemple "d'accessibilitat a mitges" en l'accés al CEIP Sant Vicent. Apunten que només l'entrada pel carrer Músic Josep Carbonell ha estat reformada, mentre que l'entrada del carrer Sant Vicent continua amb "accessibilitat zero". 

La formació critica el Pla d'Accessibilitat Integral d'Alcoi, ja que segons la seua anàlisi "no compren la totalitat d'espais de la ciutat". Un d'ells és la vorera d'accés a la recent passarel·la que connecta Cocentaina i Alcoi, on es troben elements urbans que dificulten el pas dels vianants.

Tal com explica la regidora Vicky Llàcer "l'única eixida de la passarel·la en Alcoi és una vorera en la qual trobem un fanal enmig de la vorera que dificulta el pas i per abandonar eixa vorera i creuar a l'altra banda del carrer s'ha d'utilitzar un pas de vianants amb escalons sense accessibilitat a les dues bandes del carrer". 

Sumat a aquest indret Guanyar Alcoi també identifica un altre exemple "d'accessibilitat a mitges" en l'accés al CEIP Sant Vicent. Apunten que només l'entrada pel carrer Músic Josep Carbonell ha estat reformada, mentre que l'entrada del carrer Sant Vicent continua amb "accessibilitat zero". 

Davant d'aquesta situació la plataforma ciutadana demana que es tracte amb més serietat un tema tan important com fer accessible la ciutat per a qui viu en ella.