El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar decideix en Assemblea Oberta si dóna suport als pressupostos

Assemblea oberta de Guanyar Alcoi
L'Assemblea tindrà lloc dijous 26 de novembre a les 19,30 hores al Casal Ovidi Montllor

Guanyar Alcoi convoca una assemblea ciutadana oberta al públic per tal de debatre i decidir la posició de la plataforma ciutadana en el pròxim ple dels pressupostos, que està previst s'aproven el dilluns 30 de gener. L'objectiu de l'assemblea, segons Vicky Llácer, membre de la coordinadora, és "conéixer de primera mà allò que es tracta internament a l'Ajuntament, a més de poder opinar i debatre sobre la postura dels regidors de Guanyar Alcoi al plenari municipal. Volem apropar la gestió municipal al carrer i fer-la més comprensiva".

L'Assemblea està prevista per a dijous 26 de novembre, a partir de les 19,30 hores, al Casal Ovidi Montllor. A més dels pressupostos, també s'informarà els assistents de l'estat actual del projecte d'Alcoinnova. A més, es ratificara l'elecció dels dos portaveus de Guanyar Alcoi i s'obrirà un torn de debat obert.

Aquesta assemblea és una més de les que Guanyar organitza cada dijous abans d'un plenari, per tal d'informar els ciutadans de les qüestions que s'abordaran i de la postura de Guanyar.