El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar demana que es retire a Raül Llopis de la gestió cultural davant el mal que està fent a la ciutat en aquesta matèria

Des de Guanyar, asseguren que la gestió no està a la altura de la riquesa cultural de la ciutat.

El partit mostra el descontent per la situació laboral dels treballadors a la Casa de la Cultura i recorda la mala gestió del consell de cultura, el Teatre Principal tancat o el no haver-se incorporat als circuits Sonosa i Barnasants.

Guanyar Alcoi ha expressat en diverses ocasions el seu descontent amb la gestió cultural realitzada per Raül Llopis. Ara, i davant la situació que pateixen els treballadors del Centre Cultural i usuaris de la biblioteca, i que l’Ajuntament podria patir una sanció per part de la Inspecció de Treball. Des del partit, asseguren que la gestió no està a la altura de la riquesa cultural de la ciutat.

L’alcaldable, Sergi Rodríguez, ha afirmat que: “S'està fent un mal a la cultura d'Alcoi que tardarem anys a poder recuperar”. I ha afegit que  "l'autocomplaença en la que viu el govern municipal del PSOE els impedeix acceptar l'evidència de les greus mancances que tenen. Però qualsevol persona que intente dur endavant un projecte cultural en aquesta ciutat sap com és de complicat i que poca atenció rep per part del govern".

Guanyar Alcoi ha volgut també recordar que entre la mala gestió de Llopis està un consell de cultura que no funciona, un teatre Principal tancat o perdre l'oportunitat de portar més música en directe a la ciutat incorporant-se als circuits Sonora i Barnasants.