El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar es reuneix amb pensionistes de les nostres comarques i els dóna suport per a la concentració del dissabte 26 de maig

Reunió de Guanyar amb pensionistes / Guanyar Alcoi
El lema és 'Que no et roben la teua pensió, que no et roben el teu futur!'

Els d'Estefania Blanes ja hi han escoltat les seues reivindicacions. Des de Guanyar asseguren que els pensionistes han posat al govern de Rajoy "contra les cordes i en una situació molt incòmoda"

Guanyar Alcoi també dóna suport a la concentració del dissabte 26 de maig a les 12 h que tindrà lloc a la Plaça d'Espanya. Abans s'han reunit amb la Coordinadora de les Pensionistes de L'Alcoià i El Comtat per escoltar les seues reivindicacions. Des de Guanyar asseguren que els pensionistes han posat al govern de Rajoy "contra les cordes i en una situació molt incòmoda".

Aquest dissabte 26 de maig a les 12 hores hi ha convocada una nova concentració a Alcoi a la Plaça d'Espanya, amb el lema 'Que no et roben la teua pensió, que no et roben el teu futur!'.

"Com no pot ser d'altra forma, Guanyar Alcoi dóna suport a la plataforma de pensionistes i a totes i cada una de les seues reivindicacions" comenta la regidora Vicky Llàcer. "Una vegada més queda clar que les mobilitzacions sí que serveixen i que gràcies a elles el govern de M. Rajoy ha passat de dir que no hi havia diners per a les pensions a assegurar que les muntaran. Això sí, només durant dos anys, el temps just perquè passen les eleccions, en un intent de mantenir en silenci a un col·lectiu nombrós i molt actiu perquè siga el menys molest possible".