El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Guanyar proposa que Alcoi s'adherisca a la xarxa 'Mai Més', per la memòria i la prevenció del feixisme

Rajoles amb els noms dels deportats valencians en camps de concentració.

La plataforma ciutadana presenta en el plenari d'aquest 3 de gener de 2020 una proposta perquè Alcoi s'adherisca a la Xarxa ‘Mai Més', que treballa per la prevenció del feixisme i la recerca històrica dels deportats i deportades.

Des de Guanyar Alcoi recullen la realitat dels 17 alcoians morts en els camps nazis d'extermini, així com de 4 supervivents, entre ells Paco Aura. Per a la portaveu de Guanyar Alcoi, Sandra Obiol, "traslladar l'experiència d'aquests alcoians i alcoianes al conjunt de la població, però especialment als i les més joves, és la millor manera de prevenir que es torne a repetir la barbàrie".

La proposta d'adhesió a la xarxa també defensa la implicació amb altres entitats culturals i cíviques i especialment amb els Centres de Secundària de la ciutat, per definir i realitzar conjuntament un programa d'activitats "que faça de la nostra societat una societat més justa, solidària, tolerant i lliure de feixisme".