El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar reclama que es convoque "imminentment" la Comissió de Seguiment de la gestió de l’aigua

Guanyar Alcoi troba a faltar una estimació per part de l'Ajuntament dels diners que s'ha estalviat Aqualia.

Des de la plataforma ciutadana recorden que "fins i tot el Síndic de Greuges han evidenciat la manca absoluta de transparència en el control que l’Ajuntament ha de fer controlant la concessió a l’empresa Aqualia". 

La gestió del servei d'aigües en Alcoi continua sent un tema candent. La plataforma Guanyar Alcoi s'ha fet ressò de les "possibles irregularitats" fetes públiques per Iniciativa per la Gestió Pública de l'Aigua, i demana una reunió "urgent" de la Comissió de Seguiment d'aquest servei.

La portaveu de Guanyar Alcoi, Sandra Obiol, cita les paraules del regidor Jordi Martínez, a partir de les quals assegura que queden dues coses clares: "per una banda, la gestió per part del govern municipal és pèssima; d'altra, que és necessari recuperar la gestió pública del servei per a posar fi a aquestes irregularitats i abusos dels quals parla el mateix Martínez".

Obiol es reafirma en la idea que "es devia haver instal·lat un comptador per controlar el bombeig de Sant Antoni, però no s'ha fet". A més, troba a faltar una estimació per part de l'Ajuntament dels diners que s'ha estalviat l'empresa Aqualia (concessionària del servei), arran de l'absència de l'esmentat comptador.

Des de la plataforma recorden que "fins i tot el Síndic de Greuges han evidenciat la manca absoluta de transparència en el control que l'Ajuntament ha de fer controlant la concessió a l'empresa Aqualia".