El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi demana potenciar el bo social elèctric

La petició per acollir-se a aquest nou bo social elèctric, ha de realitzar-se abans del 31 de desembre.

La plataforma ciutadana ha sol·licitat que l'Ajuntament realitze una campanya informativa sobre les noves condicions del bo social elèctric, a més de donar suport i seguiment per part dels serveis socials del recorregut de les peticions del bo.

Aquesta petició s'ha efectuat durant el plenari municipal de desembre, mitjançant un prec que ha estat acceptat pel govern local. La regidora de Guanyar Alcoi, Naiara Davó, ha informat que s'han millorat les condicions del bo social elèctric, no obstant això encara més de 3 milions de llars segueixen apuntades al bo antic i més de 100.000 sol·licituds han sigut rebutjades per falta de documentació o perquè les dades no s'ajustaven”.

Des de Guanyar consideren necessari que l'administració "done totes les facilitats" per a accedir al bo social, en aquest cas mitjançant la realització d'una campanya amb què informar sobre terminis o qualsevol altra dada relacionada. Recorden també que el termini per acollir-se a aquest nou bo social elèctric finalitza el 31 de desembre.