El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gurruchaga es menja l'escenari del Calderón amb el seu Merlín

La Mostra de Teatre ja ha començat a la capital de l'Alcoià

Un gran muntatge amb un Javier Gurruchaga en un paper que pareix fet per a ell. La Mostra de Teatre d'Alcoi ha obert taquilles ja a Alcoi.

La Mostra de Teatre d'Alcoi ha arrancat ben fort, amb Javier Gurruchaga omplint el teatre Calderón, tant el pati de butaques com l'escenari amb la seua actuació de Merlín. El director de la Mostra de Teatre, Miquel Santamaria, diu que és "un paper que sembla expressament fet per a ell", en un muntatge "de qualitat, de gran format i per al públic familiar, una producció amb molts recursos".

La Mostra continua al llarg de tota la setmana. Podeu consultar tota la programació ací, però us avancem que aquest dilluns 28 de maig podreu gaudir de la companyia Maduixa Teatre i l'adaptació del seu muntatge de carrer a sala Mulïer, un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines. Maduixa és una de les companyies valencianes amb més renom internacional, ara acaba de fer una fira per Àsia i visita Alcoi abans d'encetar una altra gira per Europa. Mulïer és una obra premiada amb el Max al millor espectacle de carrer i millor composició musical; i amb el guardó de la fira de Tàrrega en la seua versió original a l'aire lliure. Un homenatge a totes les dones que han lluitat per l'alliberament de la dona en la societat, que es podrà vore en el Teatre Calderón a les 20 hores.