El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Halloween Suite i el seu autor Javier Pérez Garrido guanyadors del VII Premi Internacional de Composició de Música per A Banda Vila de Muro 2019

El passat 31 d’octubre va finalitzar el termini de presentació de les obres i es van presentar un total de 21 obres. També han fet una Menció d’Honor a l’obra Fausto, del compositor Antonio Pérez Garrido.

L’Ajuntament de Muro va lliurar, el passat divendres 7 de desembre, el VII Premi Internacional de Composició de Música per A Banda Vila de Muro 2019. Després de la deliberació, el jurat format per compositors i directors de renom internacional com Xavier Pagés-Corella, Laszlo Marosi i Bart Picqueur, va atorgar el primer premi a l’obra Halloween Suite, del compositor Javier Pérez Garrido.

El jurat també ha concedit una Menció d’Honor al compositor Antonio Cuenca Castelló per la seua obra Fausto. A més, el certamen comptava amb uns assistents d’honor: el director de la Unió Musical de Muro, Rafa Garcia Vidal; l’alcaldessa de Muro, Jovita Cerdà; el regidor de Cultura, Sergi silvestre; l’assessor dels premis, José Rafael Pascual-Vilaplana; i la presidenta de la Unió Musical de Muro, Soraya Sanchis, que han assistit com a oients.