El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Héctor Tolsà, campió d’Espanya de Duatló

Tolsà ha aconseguit una diferència de 36 segons respecte del segon classificat.
  • Diferents esportistes del Club Triatló Ontinyent participen aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya de Duatló d’Avilés.

  • Héctor Tolsà, en categoria cadet, s’ha esdevingut el campió de la prova amb un temps de 21 minuts i 10 segons.

L’esportista del Club Triatló Ontinyent s’ha convertit aquest matí en campió d’Espanya de duatló. La competició ha tingut lloc a Avilés, on durant aquest cap de setmana se celebren les diferents proves del Campionat d’Espanya de Duatló.

Al voltant de 1400 esportistes completen les eixides de les categories que van des de Cadet (categoria d’Héctor Tolsà) fins a Elit, on participen triatletes de primer nivell com ara Ana Godoy, classificada per als Jocs Olímpics.

Pel que fa a la cursa de categoria cadet, aquest duatló ha estat format per un primer segment de carrera a peu d’una distància de poc més de 2.000 metres. Tot seguit, els duatletes han hagut de fer front a 5’4 kilòmetres de ciclisme per a, finalment, completar el kilòmetre de carrera a peu que es separava de la meta. Tolsà ha completat aquest duatló en 21 minuts i 10 segons, marcant una diferència de 36 segons respecte del segon classificat i quasi un minut del tercer.