El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Hi haurà Fira de Cocentaina adaptada a la Covid-19 i als propis establiments

Fira / Aj. Cocentaina

Per a poder facilitar les visites als diferents comerços expositors, la web de la Fira disposarà d'un directori amb tots els establiments participants que inclourà les dades de contacte, ubicació i promocions del certamen per a poder dissenyar l'itinerari de visites que desitge cada consumidor en funció dels seus interessos

La Fira de Cocentaina aconsegueix mantindre l'activitat comercial traslladant la tradicional exposició de productes al carrer fins als mateixos establiments participants. L'objectiu és eliminar la venda presencial en el municipi per a evitar aglomeracions complint als protocols sanitaris de la Covid-19. La mesura pretén prioritzar la seguretat i la salut de la població en general i, alhora, ha aconseguit evitar la suspensió de la Fira.

Per a poder facilitar les visites als diferents comerços expositors, la web de la Fira disposarà d'un directori amb tots els establiments participants que inclourà les dades de contacte, ubicació i promocions del certamen per a poder dissenyar l'itinerari de visites que desitge cada consumidor en funció dels seus interessos. Per a això, s'ha adaptat el disseny de la plataforma digital tractant de facilitar al màxim aquesta connexió virtual entre comerciants i consumidors.


Cal recordar, que aquest nou format ha delimitat la participació d'expositors als negocis locals i els situats en la Comunitat Valenciana. Per a incentivar les vendes i les visites evitant aglomeracions en els comerços, les promocions de Fira es mantindran al llarg de tot el mes de novembre.


Respecte a les activitats d'oci i culturals, es desenvoluparan com s'ha fet fins ara, encara que amb una programació molt més restringida i respectant les limitacions d'aforament i les mesures de seguretat i higiene establides per les autoritats sanitàries enfront de la Covid-19. En el cas de les exposicions es realitzaran en les mateixes localitzacions que s'estan fent habitualment i es programaran durant tot el mes de novembre.


Segons explica la regidora de Fira, Eugenia Miguel, “durant tot el mes es convidarà als visitants que acudeixen tradicionalment a Cocentaina a que acudisquen als diferents establiments participants per a realitzar les seues compres, creant així una xarxa comercial autonòmica d'establiments comercials i hostalers Fira de Tots Sants, la difusió dels quals, promoció i publicitat serà a càrrec de l'Ajuntament”. Miguel també recorda que “tots els negocis participants estan obligats a complir la normativa de seguretat i higiene, que inclou màscares, gel higienitzant i neteja i desinfecció dels establiments”.