El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Hi haurà més xiquets al Campus d’Estiu d’Alcoi

Piscina del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre.

El Campus d’Estiu, on també ha col·laborat Mútua Levante, està destinat a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 13 anys, els quals es dividiran per edats en grups formats per 10 i 12 alumnes cadascun.

Hi haurà un grup addicional i dos tècnics més per tal de donar un millor servei als xiquets i xiquetes que, un any més, han superat les inscripcions de l’any passat.

El Campus d’Estiu va rebre el 2022 un total de 123 preinscripcions i l’Ajuntament d’Alcoi, preveient l’augment de la demanda per a aquest any i amb l’objectiu d’ampliar la capacitat d’inscrits i les ràtios d’alumnes, ha decidit contractar a dos nous tècnics i passar de 5 a 6 grups per tal de donar cabuda als 147 preinscrits el 2023.

 

Malgrat que 45 xiquets i xiquetes s’han quedat en llista d’espera, no és possible augmentar més la capacitat dels grups donat que no queden espais disponibles per a situar-los. Tot i això, són molts els llocs on es duran a terme les activitats del Campus d’Estiu: pistes de pàdel, sala judo/ioga, sala TRX, piscines, pistes Poliesportiu Caramanxel Juan Agudo Garat i els exteriors del CDM Eduardo Latorre.

 

D’altra banda, el Campus d’Estiu ofereix una amplia i diversa sèrie d’activitats entre les quals podem trobar activitats aquàtiques, jocs multiesportius, tallers educatius, jocs tradicionals, esports de raqueta com pàdel, tenis, bàdminton, tenis de taula... És a dir, no hi haurà temps per a avorrir-se.

 

Les activitats s’iniciaran el 26 de juny i finalitzaran el 28 de juliol en un horari de 9:00 a 14:00 hores i amb l’opció d’inscripcions per setmanes. A més a més, existeixen múltiples bonificacions per als abonats al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre i per a famílies nombroses, monoparentals o amb menors amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, els quals podran rebre un descompte del 25% sobre el preu total.