El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Hi haurà sobrecostos amb la instal·lació de desaigües en la redona d'El Collao d'Alcoi?

Redona d'El Collao durant la pluja / AM
Guanyar Alcoi vol saber "si el projecte tècnic contemplava o no les canalitzacions i comprovar les possibles carències tècniques"

El regidor de Guanyar, Cristian Santiago, apunta que "si l'obra no estava finalitzada, com han afirmat recentment, l'adequació de l'espai no hauria de suposar cap cost addicional a les arques municipals com sí que ho va suposar la instal·lació de desaigües addicionals al pont de Sant Jordi"

La coalició Guanyar Alcoi pregunta al govern municipal si el projecte tècnic de la redona d'El Collao "contemplava les canalitzacions que el regidor Jordi Martínez afirma ara que 'falten' i si aquestes suposarà un cost addicional a l'Ajuntament".

El regidor de Guanyar Alcoi, Cristian Santiago, serà l'encarregat de realitzar aquestes preguntes: "volem saber si el projecte tècnic contemplava o no les canalitzacions i comprovar les possibles carències tècniques. És important saber si inicialment es tenia en compte un sistema òptim de canalització d'aigua o no perquè aquests tipus de situacions no es poden tornar a repetir, ja que no és la primera vegada que passa" i afegeix "és més, si l'obra no estava finalitzada, com han afirmat recentment, l'adequació de l'espai no hauria de suposar cap cost addicional a les arques municipals com sí que ho va suposar la instal·lació de desaigües addicionals al pont de Sant Jordi".

Aquestes preguntes de Guanyar Alcoi venen després que la redona d'El Collao s'inundara després d'una forta trompada d'aigua, com ja vam contar a ARAMULTIMÈDIA.

Cristian Santiago assegura que "com sempre és la ciutadania la que perd davant d'una mala gestió del Govern de Toni Francés. I com que aquest no és l'únic exemple de mala gestió, és moment que es posen les piles i deixin de fer obres de baix cost a les que ens tenen acostumades. Al final el barat resulta més car si no es fan bé les coses i la ciutadania perjudicada davant d'unes obres que no estan a l'altura d'Alcoi".