El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Hi haurà torró de Xixona per a tots en la seua Fira Nadalenca virtual

La pàgina web de la Fira Nadalenca de Xixona s'activarà en les pròximes setmanes i allí es podran trobar totes les empreses locals que tinguen els seus productes a la venda.

La Fira Nadalenca de Xixona es realitzarà de manera virtual. L’alcaldessa i el president dels comerciants xixonencs han presentat la XII edició de la fira, que ha hagut d'adaptar-se a les mesures de seguretat als que ja ens té acostumats el 2020.

Xixona no es queda sense fira en aquest 2020, encara que serà una fira Virtual. Aquesta setmana l’alcaldessa Isabel López i el president de l’Associació d’Empresaris, Comerciants i Professionals de Xixona (AEX), Pasqual Sanchis, han presentat aquest nou format de la Fira Nadalenca que tindrà lloc entre el 4 i el 8 de desembre.

La Fira virtual consistirà en una pàgina web que aprofitarà com a directori i expositor de les empreses xixonenques perquè els clients puguen fer les seues comandes de torró i dolços a distància. Com ha explicat López, no ha sigut una decisió fàcil “tant l’Ajuntament com l’AEX hem mantingut reunions constants i hem explorat, fins última hora, totes les vies possibles perquè la Fira es poguera celebrar de manera presencial”.

Per la seua banda Sanchis ha volgut animar a la gent a comprar a través de la web i recordar que els torrons més famosos de la comunitat també es poden adquirir anant presencialment a les tendes obertes a Xixona. D’aquesta forma se salva, en un 2020 en què totes les festes estan quedant en un segon pla, una fira que l’any passat va batre rècord d’assistència amb 95.000 visitants al llarg dels seus quatre dies de duració.

Aquest dijous 29 d'octubre es presentarà a El Teatret el que serà el cartell anunciador d’aquesta edició 2020 de la Fira Nadalenca de Xixona, dissenyat per Maite Alvado. L'equip d'ARAMULTIMÈDIA estarà allí per cobrir tots els detalls d'aquest acte.