El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Hi haurà cobertura al Baradello, Montesol i Barxell de manera imminent

L'antena en fase de col.locació, fa uns mesos, als terrenys de 'Castell de Barxell'

Dijous es van completar amb èxit les proves.

5000 persones tindran accés a un servei bàsic

La gerència del saló de banquets i restaurant ‘Castell de Barxell' ha confirmat a ARAMULTIMÈDIA que de manera imminent, els residents de les urbanitzacions de Barxell, Baradello, El Sergent i Montesol podrien tindre cobertura de Movistar. La posada en marxa és qüestió d'hores. Acaba així un malson per al veïnat i els negocis de la zona. Un agravi que afecta 5000 persones.

La gestió de ‘Castell de Barxell’ i en concret del seu gerent, Xavi Martínez, ha tingut el fruit esperat i després de molts mesos de gestió i paperassa, les urbanitzacions de la zona oest del terme d’Alcoi tindran telefonia mòbil després d’anys de reivindicacions. Es resoldran greus problemes de seguretat i també millorarà l’atenció mèdica en cas d’urgència.

El fet que 'Castell de Barxell' cedira part del seu terreny per a la instal.lació de l’antena ha estat definitiu per a aconseguir-ho. Les proves realitzades dijous han estat positives, i la cobertura arriba a pràcticament tots els racons de la zona.

Resultava difícil d’entendre que una àrea on viuen tantes famílies i on figuren diferents negocis no poguera gaudir d’aquest servei bàsic el 2019 i que existeix de manera massiva des de fa 20 anys.