El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Hilari Alonso publica el seu primer disc

Nascut en Sagunt, però habitant de Muro d’Alcoi, aquest cantador i ballador tradicional presenta el seu primer disc, “A prop”.

Hilari Alonso, va nàixer en Sagunt l’any 1971, però des de fa 25 anys, viu a la localitat de Muro d’Alcoi. Cantador i ballador tradicional té una llarga trajectòria dins del món dels grups de danses. Ha estat en el Grup de Danses Baladre, amb artistes com el músic Kepa Junkera o Pep Gimeno “Botifarra”, però ara comença el seu camí en solitari amb el seu primer disc “A prop”.

Aquest treball té música festiva, que combina peces tradicionals com la Jota de Muro, la Jota de Sella i la Jota de quintos de Vila Real. Cançons creades per Joan Moixino, Josep Cortés, Eliseo Parra, o amb poemes de Joan Salvat Papasseit, o Vicent Andrés Estellés entre altres, formen el repertori del seu primer treball. A més també compta amb col·laboracions vocals com la de “Botifarra”, Manuel González, Rebeca Martí o Andreu Valor, i ha estat produït per Pere Ródenas.

El disc “A prop” es presentarà en un concert al Centre Cultural Polivalent de Muro d’Alcoi el dia 27 d’abril a les 20 h.