El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Hiroshi Fujii i AFA Alcoi "recorden al cantar" al Teatre Calderón

Mila García, Hiroshi Fujii i Raül Llopis a la presentació del concert / R. Lledó
El dissabte 2 d'abril a les 19 h per un preu de 8 euros

Queden poques entrades per veure l'últim concert d'Hiroshi Fujii abans de què dirigisca l'himne de festes. A banda de l'entrada al concert (8 euros), Hiroshi ha volgut "regalar al poble d'Alcoi" el seu CD amb 21 cançons

El japonés "alcoianitzat", Hiroshi Fujii, no estarà a soles al Teatre Calderon d'Alcoi en el seu concert de guitarra i dolçaina. L'última cançó la interpretaran 14 persones que pertanyen a l'Associació de malalts d'Alzheimer  i familiars (AFA Alcoi). A banda de l'espectacle, Hiroshi ha volgut regalar un CD a tots els assistents al concert. Altre valor afegit que té el concert és que és a benefici de l'Associació. La presidenta d'AFA Alcoi, Mila García, ha volgut donar les gràcies a tots per haver pensat en la seua associació. Mila també ha afegit que "estan molt il·lusionats de cantar l'himne de festes en el Teatre Calderón davant tanta gent". El concert serà el dissabte 2 d'abril a les 19 h, un dia després de què els Piñero mostren la seua creació que representarà les festes d'Alcoi. També col·laboren en aquest esdeveniment l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi, encapçalada pel regidor Raül Llopis, i per l'Obra Social la Caixa.

La primera part del concert consta de 6 peces musicals, de les quals 5 són adaptacions del guitarrista alcoià José Luis González. La segona part del concert serà la més emotiva, ja que la darrera cançó serà l'himne de festes, que interpretaran membres del Coro "Recordamos al cantar" amb Hiroshi.

A banda de l'entrada al concert, Hiroshi ha regalat a tots els assistents un CD amb les 21 cançons. A més, tindrà lloc l'estrena d' "Alcoi", d'Hideo Tsuda. Raül Llopis ha comentat que "queden poques entrades" i ha animat a tothom a que acudisca al Calderón.

Segueix-me a Twitter: @Rubenet26