El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

H&M obri nova tenda a Alcoi

Estarà ubicada en el centre comercial Alzamora, tot i que encara no s'ha confirmat la data d'apertura. És l'única tenda nova que obri H&M en el primer semestre d'enguany, mentre que en el mateix període ha tancat altres 6 tendes en diferents punts d'Espanya. 

La cadena tèxtil sueca H&M obri una nova tenda a Alcoi. Serà al centre comercial Alzamora, en l'espai on fins ara estava l'Hipermercat d'El Corte Inglés. La previsió és que òbriga les portes per al mes d'agost, tot i que des d'ARAMULTIMÈDIA no hem aconseguit una data exacta per a la inauguració. 

És l'única tenda que H&M té previst obrir durant el primer semestre del 2019. Així ho va anunciar en un comunicat emés a principis d'any, i on explicava que també en aquest període es tancarien altres 6 tendes perquè "la indústria de la moda està canviant ràpidament, i hem d'adaptar-se a la demanda dels clients. Els tancaments es deuen a un procés natural de desenvolupament del mercat". En concret, les tendes afectades estan a La Corunya; en Baracaldo a Bilbao; en Tavalera de la Reina; en el municipi de San Fernando a Cadis; i dos en Oviedo. Els tancaments afecten 145 treballadors, tot i que des d'H&M asseguren que s'ha donat la possibilitat als treballadors de ser recol·locats en altres tendes. 

L'estratègia, segons el comunicat d'H&M, és estar "sempre present en les millors ubicacions comercials", i per tal "d'adaptar-mos a les condicions comercials i satisfer al client el màxim possible, hem de revisar i perfeccionar constantment el nostre portfoli, la qual cosa de vegades significa el tancament de tendes". Per contra, l'any passat obriren tendes en Melilla, Sevilla i Almeria; i per al primer semestre del 2019 està prevista la inauguració de la tenda a Alcoi.