El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Homenatge de la Penya del Bon Humor al seu glorier oficial

Paco Borrell pinta el cartell de les festes de 2018

L'autor alcoià amateur, Paco Borell, ha estat l'encarregat de pintar enguany el cartell de Festes de la Penya del Bon Humor, la darrera entitat lúdica d'origen obrer que queda a Alcoi. L'alcalde, el president de l'Associació, els càrrecs i el Sant Jordiet, Juanjo Valls, han acudit al 'solemne' acte. El gloriero que deleita cada dia de la Glòria els assistents a la Penya, ha estat l'homenatjat en ser ell el retractat al quadre.

L'autor alcoià amateur, Paco Borell ha estat l'encarregat de pintar enguany el cartell de Festes de la Penya del Bon Humor, la darrera entitat lúdica d'origen obrer que queda a Alcoi. L'alcalde, el president de l'Associació, els càrrecs i el Sant Jordiet, Juanjo Valls, han acudit al 'solemne' acte. El gloriero que deleita cada dia de la Glòria els assistents a la Penya, ha estat l'homenatjat en ser ell el retractat al quadre.

Passades les 13 hores del dissabte s'iniciava un acte que agafa cada any més protagonisme al panorama fester alcoià.  Les instal.lacions de la Penya del Bon Humor, justamemnt al costat dels jutajts, han reunit un centenar de persones entre els que es trobaven l'alcalde, els portaveus del PP i Compromis, Rafa Miró i Màrius Ivorra, el pintor Manolo Solbes Arjona o els càrrecs de la Festa, inclòs Sant Jordiet. Després dels pertinents homenatges i regals (El llibre del Principito per al xiquet o un quadre dels càrrecs a la Penya), Juanjo Valls ha descobert el  quadre amb el president de l'Associació,  Juanjo Olcina de testimoni.

Una obra realista que representa al gloriero de la Penya, que des de fa 38 anys, anima la Glòria fent el cabo -be de cristià o bé de moro. El seu rostre, vestit de fester, amb el Barranc del Sinc i un sant Jordiet a cavall sobre el Barranc del Sinc, completen la creació que ha tingut el merescut reconeixement i aplaudiment.

La Festa s'ha completat amb un saborós vermut.