El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Homenatge en el Senat als alcaldes de l'Alqueria i Almudaina

José Luís Seguí en el moment de l'homenatge.

Tots dos han estat presents en la cerimònia que s'ha celebrat aquest 21 de novembre en l'Antic Saló de Sessions del Palau del Senat.

Jaume Pascual i José Luís Seguí, alcaldes de l'Alqueria d'Asnar i Almudaina, han rebut un homenatge a la cambra del Senat amb ocasió del 40 aniversari de les primeres eleccions municipals democràtiques. Pascual i Seguí són dos dels 22 únics alcaldes que a l'estat s'han mantingut en el càrrec ininterrompudament des del 3 d'abril de 1979.

Aquests dos alcaldes de les nostres comarques marquen curioses fites en el municipalisme espanyol: el primer edil de l'Alqueria per ser el més jove en accedir al poder en les eleccions democràtiques de 1979; el d'Almudaina per ser la persona més veterana en ostentar actualment la vara de batlle.

Tots dos han estat presents en la cerimònia que s'ha celebrat aquest 21 de novembre en l'Antic Saló de Sessions del Palau del Senat, aprofitant que és la cambra de representació territorial de l'estat. L'acte ha comptat amb les intervencions del ministre de Política Territorial i Funció Pública en funcions, Luis Planas, i del president de la Cambra Alta, Manuel Cruz.

Adjuntem un reportatge elaborat per rtve on es pot sentir parlar als dos alcaldes.