El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Hugo Cruz i Joan Belvis, millors esportistes de Muro

Premiats i nominats / Ray Martínez

El guanyador s'ha donat a conèixer en la mateixa gal.la

Muro ha lliurat guardons esportius per la fantàstica temporada 2017/18. S'han atorgat tres beques cadèmic esportives de 500 euros, un guardó com a millor promesa i altre com a millor esportista. L'han guanyat Hugo Cruz i Joan Belvis, respectivament.

La Casa de Ferro de Muro ha acollit l'acte de lliurament dels Guardons Esportius i de les Beques Acadèmic-Esportives corresponents a l'anualitat 2018. D'aquesta manera, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Muro ha volgut retre un petit homenatge a tot el col•lectiu esportista local, i en especial a aquells esportistes que han destacat en la temporada 2017-18.


La gala, conduïda pel periodista murer i treballador d’À Punt, Lluis Cascant, ha consistit en el lliurament de tres beques Acadèmic-Esportives de 500 euros per a joves promeses menors de 18 anys, el lliurament dels Guardons Esportius en les categories de Millor Promesa i Millor Esportista i els parlaments tant del Regidor d’Esports, Eli Pérez, com de l’alcaldessa, Jacqueline Cerdà.


Els becats enguany han sigut Anna Doménech (patinatge), Hugo Cuz (karate) i Joana Quiles (hoquei patins), tots tres joves esportistes amb un espectacular palmarés malgrat la seva curta edat.


A l’acte també s'ha procedit al lliurament dels Guardons als esportistes murers més destacats, prèviament votats pels integrants de la Junta Esportiva Municipal. Partien com a nominats al guardó de Millor Promesa: Josep Tomás (ciclisme), Hugo Cruz (karate) i Joana Quiles (hoquei patins) i com a nominats al guardó de Millor Esportista: Joan Belvis (motocròs), Carla Reig (caça i tir esportiu) i Helena Iborra (ral·li). Tots ells han estat presents a la sala en el moment en que s’obriren els sobres de guanyadors, sent aquests Hugo Cruz (karate) com a millor promesa 2018 i Joan Belvis (motocròs) com a millor esportista 2018.


Eli Pérez ha destacat que "a banda de donar l’enhorabona a tots els esportistes protagonistes aquesta nit, no vull deixar de donar l’enhorabona a totes les persones que practiquen esport i que fan d’aquesta pràctica una forma d’interpretar les seues vides. Gent que té l’esport com a base del seu desenvolupament personal diari".