El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Fernando Rius de la Filà Chano serà el Sant Jordiet del 2020

Fernando Rius de la Filà Chano serà el Sant Jordiet del 2020

El Teatre Principal és el lloc on s'ha celebrat l'Assemblea General Ordinària de l'Assocació de Sant Jordi (ASJ). El punt més important és el 6: Designació del càrrec de Sant Jordiet per al 2020. ARAMULTIMÈDIA ofereix en directe un vídeo. Informació al minut.

Més informació

Fernando Rius de la Filà Chano serà el Sant Jordiet del 2020

Hugo Cruz i Joan Belvis, millors esportistes de Muro

Premiats i nominats / Ray Martínez

El guanyador s'ha donat a conèixer en la mateixa gal.la

Muro ha lliurat guardons esportius per la fantàstica temporada 2017/18. S'han atorgat tres beques cadèmic esportives de 500 euros, un guardó com a millor promesa i altre com a millor esportista. L'han guanyat Hugo Cruz i Joan Belvis, respectivament.

La Casa de Ferro de Muro ha acollit l'acte de lliurament dels Guardons Esportius i de les Beques Acadèmic-Esportives corresponents a l'anualitat 2018. D'aquesta manera, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Muro ha volgut retre un petit homenatge a tot el col•lectiu esportista local, i en especial a aquells esportistes que han destacat en la temporada 2017-18.


La gala, conduïda pel periodista murer i treballador d’À Punt, Lluis Cascant, ha consistit en el lliurament de tres beques Acadèmic-Esportives de 500 euros per a joves promeses menors de 18 anys, el lliurament dels Guardons Esportius en les categories de Millor Promesa i Millor Esportista i els parlaments tant del Regidor d’Esports, Eli Pérez, com de l’alcaldessa, Jacqueline Cerdà.


Els becats enguany han sigut Anna Doménech (patinatge), Hugo Cuz (karate) i Joana Quiles (hoquei patins), tots tres joves esportistes amb un espectacular palmarés malgrat la seva curta edat.


A l’acte també s'ha procedit al lliurament dels Guardons als esportistes murers més destacats, prèviament votats pels integrants de la Junta Esportiva Municipal. Partien com a nominats al guardó de Millor Promesa: Josep Tomás (ciclisme), Hugo Cruz (karate) i Joana Quiles (hoquei patins) i com a nominats al guardó de Millor Esportista: Joan Belvis (motocròs), Carla Reig (caça i tir esportiu) i Helena Iborra (ral·li). Tots ells han estat presents a la sala en el moment en que s’obriren els sobres de guanyadors, sent aquests Hugo Cruz (karate) com a millor promesa 2018 i Joan Belvis (motocròs) com a millor esportista 2018.


Eli Pérez ha destacat que "a banda de donar l’enhorabona a tots els esportistes protagonistes aquesta nit, no vull deixar de donar l’enhorabona a totes les persones que practiquen esport i que fan d’aquesta pràctica una forma d’interpretar les seues vides. Gent que té l’esport com a base del seu desenvolupament personal diari".