El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Humor i passatemps

OCI

Aramultimèdia t'ofereix una vinyeta setmanal d'humor de Manel Fontdevilla i un passatemps de Pau Vidal. Continguts via AMIC.

Mots encreuats per Pau Vidal

HORITZONTALS: 1. Els passatgers van carregats de llibres i, és clar, se satura lavió / 2. Merder sense sarau ni desgavell. Com ne dius, tu, aborígens? / 3. Cor de mula. Unitat de mesura de la guardia civil. Àtom que podries ser tu, o jo / 4. Txec emigrat a París per no fotre ni brot. Un altre llatí, el de lego / 5. Desplaçat de Cala Tuna a vés a saber on. Seguides a cada inspiració / 6. Barra sense crostons. Ramat danimals de pastura sembrant el caos a Abrera. Acaba pitjor / 7. Aquesta a cada inspiració va seguida duna pujada. Es presenta quan saltera la veda / 8. Aspirant. Estratègies defensives de les sardines / 9. Ningú la guanya en virtut. Penós com una escultura que representés en Llimós a last / 10. Ruixo per lesquena un cuc que sembla un compost doxigen. Feta la llei, feta la demanda / 11. Seqüela cinematográfica. És tan sensible que el tenen a la porta del banc. Contingut de la pipa / 12. Retribució reservada a empleats de noranta anys o més. Comunitat vegetal a ca lAlfredo / 13. Formats tan amunt que poden causar acrofobia. Final de curs.

VERTICALS: 1. Bufo amunt. Avetona emparentada amb laciloïna / 2. Shi entrenen els ciclistes amants de la cervesa. Ranc i tot, prou que senfila / 3. A mi. Tan forçut que més que heroic és mític. De lamor al mur / 4. Expressió del carro estant. Referència que fa molta il·lusió de contestar / 5. Segon mes del calendari republicà, i va de veres. Parlant de sardines, aquest s'hiassembla, fa de mal negar / 6. El gallec. Llombard a dieta descalopa. Ena mal escrita / 7. Un ianqui, el primer. Són capaços de fornir tot el mercat. Cap de negociat / 8. De tant practicar-ne et queda una cara que te la menjaries. Xiulets, flautins / 9. Culpable dinducció a la idolatría. Vinya de pèssima fama / 10. Nivell per estrenar. Fent cercles ascendents daproximació. Al mocador de la Núria Miró / 11. Virgilis del turisme contemporani. Abillada perquè no es vegi el desviat / 12. Meravellat dhaver estat enxampat in flagranti. Es materialitza a la porta de laparcament.

Si no vols imprimir la pàgina, ací pots descarregar-te el document del passatemps on es pot escriure. I ací tens les solucions per si t'atures.