El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

I. Esparza: "Seve i jo tenim il·lusió per guanyar la Copa i el primer pas serà la partida del diumenge"

Ivan Esparza, junt amb Seve, representarà a l'Ajuntament d'Ontinyent en la Copa.
  • La partida tindrà lloc, a partir de les 11.30 hores del diumenge 5 de setembre, al trinquet del Poliesportiu Municipal d'Ontinyent.
  • El format de competició de la Copa Diputació dividirà un total de huit parelles en dos grups. Les dues millors parelles de cadascun dels grups accediran a les semifinals.

Aquest diumenge, el Trinquet d’Ontinyent acollirà l’inici de la VII Copa Diputació Caixa Popular de Pilota Valenciana en la modalitat de raspall. La partida enfrontarà a Ivan i Seve, representant a l’Ajuntament d’Ontinyent, i a Ian i Brisca, per l’Ajuntament d’Oliva.

Tot i que aquesta no serà la primera vegada que Ivan Esparza participe en la Copa Diputació, ja que l’any passat va haver de substituir el seu company Ximo a causa d’una lesió, “enguany jugaré com a titular durant tot el campionat”, conta el pilotari ontinyentí.

Respecte de l’estat de forma en que Iván Esparza arriba a la competició on representarà a l’Ajuntament d’Ontinyent per segon any consecutiu, l’esportista explica que des del seu debut en aquesta copa “he experimentat un canvi bastant significatiu, tant a nivell mental com a nivell de joc. El fet de veure que s’estava jugant la lliga, però jo no estava participant em va fer marcar-me l’objectiu de poder entrar a la Copa. Vaig estar entrenant amb l’objectiu de que em seleccionaren i la veritat és que estic molt content d’haver-ho aconseguit”.

Enguany, l’Ajuntament d’Ontinyent estarà representat pel pilotari local i per la seua parella Seve, de Castelló. Esparza conta que “ja hem jugat moltes vegades junts. De fet, aquest estiu vam arribar a la final del Trofeu Bollo, la qual vam perdre davant Vicent i Canari. Seve és molt bó, com a persona i com a jugador. Mai veuràs un mal gest d’ell durant una partida i això sempre aporta un plus de tranquil·litat a l’hora de jugar".

"A més, com a jugador és molt complet. Pot pegar-li perfectament amb la dreta o amb l’esquerra i té la capacitat d’aguantar les pilotes per molt fort que li arriben. La seua raspà i el seu bot i braç també fan molt de mal als rivals, així que tractarem d’aprofitar els seus punts forts per a arribar el més lluny possible en la Copa. Els dos tenim il·lusió per guanyar-la i el primer pas cap a la final sabem que el tenim en la partida del diumenge”.

La partida: Ivan i Seve contra Ian i Brisca

Ian i Brisca son dos jugador molt bons i molt complets. Jo he jugat amb Brisca i contra Brisca i he jugat també contra Ian. Tant Seve com jo sabem que són dos jugadors forts i que la partida del diumenge passa per llevar-li joc a Brisca i tractar de complicar-li les pilotes a Ian, perquè si té una pilota bona estem segurs que ens farà mal. No obstant això, ells també hauran de tractar de llevar-li-les a Seve, que també és molt bon jugador. Crec que la partida pot ser molt bonica i pot estar molt igualada. Serà decisiu fer les coses bé i, a més, tractarem de fer que la gent que vinga al trinquet ho disfrute i continue amb ganes de gaudir de la pilota a Ontinyent” explica Esparza.