El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia,

Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

I Have a dream...

Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

Diumenge de vesprada i en horari de play-off (19:00), vàrem rebre aquesta setmana al minisubmarí, un filial que per jugadors i joc hauria d'estar un poquet més amunt a la taula classificatòria. 

Diumenge de vesprada i en horari de play-off (19:00), vàrem rebre aquesta setmana al minisubmarí, un filial que per jugadors i joc hauria d'estar un poquet més amunt a la taula classificatòria. L'aficionat lluïa un somriure especial i és que veníem de guanyar al Rico Perez (1-3), no oblidem mai als nostres benvolguts veïns de la capital, endeutats fins a la medul·la i lluitant per entrar en la pròxima edició de la Copa del Rei; plaer absolut.

El partit va ser intens, massa tàctic per al meu gust, es nota el que costa guanyar els tres punts a estes altures de campionat. Seligrat recuperava efectius i l'equip ho nota, contundents en defensa i deixant pensar poquet als rivals, als nostres torna a faltar-li el GOL, esperem que tant David com Mariano se'ls estiguen guardant per a la desitjada lligueta. Donar-li suport al míster una setmana a l'hora de fer l'alineació, en la porteria Bañuz es troba més en forma i encara que a molts els pese, assenta a Marc a la banqueta.

El somni? El de tots els anys per aquestes dates, Fernando Martin recula i cau (volent o sense)...

Dos encontres resten per acabar, la filial granota que ens visitara jugant-se el descens i rematarem a les illes enfrontant-se al Balears, en un partit en què desitge que ningú dels dos es jugue res. Després, a somiar que de moment continua sent gratuït.

 

A MON PARE

Moral, victòria i plisplayoff