El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

I Jornada de la ciència de la mà del programa Muroeduca

I Jornada de la ciència de la mà del programa Muroeduca
Aquest esdeveniment tindrà lloc el 6 d'abril de 9,00 a 14.00 h a la Zona Estació i Arxiu Municipal de la localitat

 Gaudeix de la I Jornada de la ciència organitzada pel programa Muroeduca, el pròxim 6 d'abril a la Zona Estació i Arxiu Municipal de 9,00 a 14.00 h destinat a tota la població.

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Muro a través del programa Muroeduca ha organitzat la I Jornada de la Ciència, que tindrà lloc el pròxim 6 d'abril a la Zona Estació i Arxiu Municipal en horari de 9,00 a 14,00 h.

L'objectiu d'aquesta jornada és apropar el món científic a tota la població mitjançant tallers destinats al públic infantil i juvenil organitzats pel Departament d'Educació amb la col·laboració del Taller Ocupació Murocupa't 'Dinamització de temps lliure', i l'empresa Educaciencia.

En la jornada hi haurà xerrades molt interessants, impartides per científics i científiques de la Universitat de València i el CERN (Organización Europea para la Investigación Nuclear).

A les 9.00 serà la presentació a càrrec de José María Ibánez, catedràtic del Departament d'Astronomia i Astrofísica de la UPV i donarà pas a la primera xerrada 'Viaje al corazón de la materia' per Avelino Vicente Montesinos.

A les 10.30 tindrà lloc la segona xerrada 'Unificació de les forces: més enllà del somni d'Einstein' per Mario Reig López.

Després del descans de les 11.00 h, hi haurà una connexió en directe amb el CERN i a les 12.00 i 12,45 la tercera i quarta xerrada: 'El camino de la detención de las ondas gravitatorias' per Isabel Cordero Carrión i 'Cosmología Computacional: simulando el Universo' per Susana Planelles Mira.

A més, la Regidoria d'Educació aposta per apropar les ciències a les dones i xiquetes de totes les edats donant força i veu a científiques d'èxit promovent amb això el necessari augment de les vocacions científiques.