El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

I si totes som unes ties boges?

A més de Paula Bou, sota la direcció de Jorge Hinojosa en aquest curtmetratge han treballat: Claudia Ripoll, Santi Aura, Lucía Pascual i Javier Hernández.

Aquesta és la idea del nou curtmetratge que ha publicat Jorge Hinojosa amb motiu del 8M. Un manifest interpretat per Paula Bou que ens convida a reflexionar sobre el que les dones són o se suposa que haurien de ser.

El vídeo comença amb una representació de la icònica imatge de “We can do It!” tan utilitzada aquests anys per reivindicar el paper de la dona al llarg de la història. A poc a poc, aquesta versió alcoiana de “Rosie, la rebladora”, interpretada per Paula Bou, parla de com a les dones sempre se’ns ha instruït sobre què i com hem de fer les coses per ser acceptades en la societat i no ser etiquetades de “ties boges”

No es queda ací, el missatge aprofundeix sobre la sexualització del cos femení, sobre com “ens maltracten, violen i maten”, una frase que arriba al públic de forma alta i clara. El punt d’esperança apareix quan la protagonista advoca per la unió entre les dones, fet que sembla que aquests últims anys ha renascut front a tanta injusticia,“amb i per les que han caigut, amb i per les que no han de caure”. Una reivindicació que es torna homenatge a totes les dones que han sigut silenciades o acusades de "boges" per ser persones que no anaven a acceptar ser menys pel simple fet de ser dones