El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

I Torneig Seleccions Unión Alcoyana FS

Participaran tres equips per categoria des de benjamins a juvenils

El 27 de desembre, en el Poliesportiu Francisco Laporta, tindrà lloc el I Torneig Seleccions Unión Alcoyana FS de futbol sala per a benjamins, alevins, infantisl, cadets i juvenils, participant fins a tres equips per categoria. Aquest event ve de la mà del Nadal Esportiu, organitzat per l'Ajuntament d'Alcoi i el Centre d'Esports. A més de les seleccions alcoianes, el torneig comptarà amb la visita de tres clubs: L'Olleria FS, Castalla FS i Xaloc Alacant FS.

La peculiaritat d'aquest torneig resideix que des de l'Unión Alcoyana FS s'han format cinc seleccions, una per categoria, amb participants triats íntegrament en els Jocs Escolars d'Alcoi. D'aquesta forma, els conjunts seran una representació de la lliga escolar d'Alcoi i cada participant podrà ser representant tant del seu equip com del seu club.

Les seleccions estaran dirigides per entrenadors d'Unión Alcoyana FS com ara Pablo Pérez (selecció benjamí), Óscar Richarte (selecció aleví), Javi Silvestre (selecció infantil), David Ugeda (selecció cadet) i Jorge Carmona (selecció juvenil). A més, Paulas, CP Sant Vicent, Miguel Hernández, Horta Major, Yefaki, Hispanitat, ESIDES, Vedruna, Plana, Sant Roque i IES Andreu Sempere comptaran amb representació posan jugadors per a la confecció de les seleccions. 

Consulta en una de les imatges de la notícia els horaris.