El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Iñaki Lecumberri Camps, nou Director de la Societat Unió Musical d’Alcoi

Iñaki Lecumberri Camps, nou Director i President de la Societat Unió Musical d’Alcoi / Unió Musical
La presentació oficial del càrrec serà en el concert d’Exaltació de la Música Festera el pròxim 11 de març a les 11.45 h al Teatre Calderón d’Alcoi

La Societat Unió Musical d’Alcoi estrena Director i President, el pròxim 11 de març en el concert d’Exaltació de la Música Festera, a les 11.45 h al Teatre Calderón d’Alcoi

Iñaki Lecumberri Camps serà el nou Director de la Societat Unió Musical d’Alcoi. La presentació oficial serà el pròxim 11 de març a les 11.45 h al Teatre Calderón d’Alcoi, en el Concert d'Exaltació de la Música Festera.

Iñaki substitueix l'anterior director, Gaspar Nadal i Maronda, després de 6 anys amb molts d’èxits.

El nou director és contestà, nascut l'any 1984. Ha sigut director titular de la banda de Xinzo (Ponteareas), Ateneu Musical de Cocentaina i actualment de Camp de Mirra.

A més, ha sigut director assistent de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana i convidat per bandes com la Primitiva d'Albaida, El Trabajo de Xixona o l'Avanç de Campello. Ara és docent al conservatori d'Alacant i començarà aquesta nova etapa com a director de la Unió Musical d'Alcoi.

La mateixa Unió Musical estrena també el càrrec de President de l'entitat Alfonso Yépez Santamaría (Chipi), que té previstos projectes com la potenciació de l'escola de música, la banda juvenil i el desenvolupament per a la banda simfònica d'una programació artística i educativa de qualitat que incloga màsters amb prestigiosos professors, actuacions i concerts especials, així com la participació en certàmens musicals de rellevància.