El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ibi acollirà l'eixida de la 3ª etapa de la Volta a Espanya 2019

La roda de premsa ha tingut lloc a l'Ajuntament d'Ibi aquest 27 de febrer.

L'etapa passarà pels municipis de Castalla, Agost, Monfort, Novelda, Monòver, Elda, Petrer, Saix, Villena, la Canyada, port de Biar, Castalla, port de Tibi, Xixona, Busot, Mutxamel i Sant Joan amb arribada a Alacant.

El 26 d'agost la Volta a Espanya donarà el tret de sortida de la seua 3a etapa a la vila del joguet. En aquesta jornada els corredors hauran de recórrer 186 km fins a la capital alacantina. El director general de la Volta, Javier Guillén, i el Diputat Provincial de Turisme, Eduardo Dolón, s'han desplaçat fins a Ibi per a presentar l'etapa.

L'etapa tindrà un recorregut de 186 quilòmetres i passarà pels municipis de Castalla, Agost, Monfort, Novelda, Monòver, Elda, Petrer, Saix, Villena, la Canyada, port de Biar, Castalla, port de Tibi, Xixona, Busot, Mutxamel i Sant Joan amb arribada a Alacant.

Eduardo Dolón ha assenyalat que es tracta d'un compromís adquirit amb Ibi des de la Diputació després de la retransmissió del passat any, en la qual no es van poder obtenir imatges de la Volta en el seu pas per la localitat.

L'alcalde d'Ibi, Rafael Serralta, ha mostrat el seu agraïment a la Diputació i a l'organització de la Volta, assenyalant que “s'està treballant per a preparar una sortida d'etapa única, vistosa i amb la repercussió que es mereix, ja que es tracta no només d'un esdeveniment esportiu a escala internacional sinó també festiu en el qual estem segurs que es bolcaran tant iberuts com visitants d'altres localitats veïnes”.

Recorregut de la tercera etapa