El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ibi acull la primera trobada entre clients i proveïdors de la Comunitat Valenciana

Imatge de recurs, via Pixabay

La trobada tindrà lloc aquest 24 de febrer a l'antiga fàbrica Rico d'Ibi.
 

Es preveu la celebració de quasi mil reunions entre vora 400 empreses de diferents sectors, amb la intenció d'impulsar noves oportunitats de negoci. Hi participen les patronals de 8 comarques valencianes.

Diverses patronals comarcals valencianes han organitzat la primera trobada entre clients i proveïdors, amb l'objectiu de crear contactes o fins i tot tancar negocis. Hi participen un total de 9 entitats empresarials: de les nostres comarques tenim IBIAE, d'Ibi i la Foia de Castalla; FEDAC de l'Alcoià i Comtat; i COEVAL de la Vall d'Albaida. També hi participen ASECAM del Camp de Morvedre, ASEMVEGA del Baix Segura, CEDECO d'Elx i comarca, CEDMA de la Marina Alta, FAES de la Safor, i FECAP de l'Alt Palància. Compten en el suport de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana i de l'Institut Valencià de la Competitivitat, l'IVACE.

Amb aquesta important iniciativa, aquestes 9 entitats empresarials volen potenciar oportunitats de negoci entre les empreses valencianes, en una aposta per la proximitat i amb la idea d'influir en el creixement socioeconòmic dels seus territoris perquè "es poden iniciar relacions empresarials a menor cost logístic, que poden ajudar a mantindre l'ocupació existent i crear-ne de nou", expliquen els organitzadors.

Aquesta iniciativa, que suposa la primera trobada d'aquestes característiques a la Comunitat Valenciana, ha generat un gran interés: s'han realitzat 400 inscripcions i s'han programat un total de 957 reunions de negocis.

"El projecte es basa en una iniciativa que ja té un llarg recorregut comarcal, i que després d'una contrastada experiència positiva pretén convertir-se en un referent en la connexió del teixit productiu de tota la Comunitat Valenciana, amb el suport de la conselleria d'Economia Sostenible i de l'IVACE, i amb la intenció de continuar realitzant anualment aquestes trobades en altres llocs de la Comunitat Valenciana".