El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ibi acull una Desfilada Imperial de Star Wars amb fins benèfics

El consistori ho ha organitzat amb l’ajuda de la 51st Legion-Spanish Garrison, la divisió espanyola de la Legión 51, que a nivell mundial la formen més de 14.000 membres

L'esdevenimenty té lloc el pròxim dissabte 11 de desembre a les 17h des de la Plaça dels Reis Mags de la localitat. El punt d'arribada serà la plaça de la Fàbrica Rico, allí hi haurà un photocall i es podrà fer donatiu de menjar i roba per a Càritas Ibi.

El pròxim dissabte 11 de desembre Ibi acull una desfilada de la coneguda saga de la Guerra de les Galàxies. L’objectiu d’este esdeveniment organitzat des de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de la localitat, és solidari per a Càritas Ibi.

El consistori ho ha organitzat amb l’ajuda de la 51st Legion-Spanish Garrison, la divisió espanyola de la Legión 51. Es tracta d’una organització mundial de ‘costuming’ sense ànim de lucre. Els seus membres recreen fidelment els personatges del ban reial imperial de la saga Star Wars. A nivell mundial està format per més de 14.000 integrants, dels que 750 estan a Espanya.  Dediquen els seus esforços a fins solidaris i socials baix el lema ‘Els xics malos que fan bones accions’.

La desfilada arranca a les 17h des de la Plaça dels Reis Mags  fins la plaça de la Fàbrica Rico. Una vegada allí, hi haurà un photocall solidari i tot el que vulga podrà donar menjar o joguines per a Càritas.

Ibi es converteix d’esta manera en un punt d’encontre dels fans de la saga.