El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ibi acull una exposició dedicada a l'antic ofici de les telefonistes

Detall del cartell promocional de l'exposició

La inauguració tindrà lloc aquest divendres 7 de febrer a les 19.30 h en l'Arxiu Municipal.

L'Arxiu Municipal d'Ibi acull fins al 28 de febrer l'exposició “Les nostres xiques del cable”, dedicada a l'antic ofici de les telefonistes i a la funció que van exercir en el desenvolupament de les telecomunicacions.

En la inauguració, les antigues telefonistes explicaran com es desenvolupava aquest treball a través dels seus records, vivències i anècdotes. Així mateix, l'exposició, coordinada pel periodista Antonio Teruel, donarà compte del desenvolupament del servei telefònic durant les dècades centrals del segle XX i de l'ofici de les telefonistes, a través de documentació diversa com fotografies, dades, retalls de premsa, guies telefòniques i aparells de telèfon, entre altres.

La mostra estarà en la Llotja de l'Arxiu fins al 29 de febrer i podrà visitar-se de dilluns a divendres de 9 a 15 h. Podran organitzar-se visites guiades per a grups, telefonant al 966552728.

Després de la inauguració (divendres 7 de febrer a les 19.30 h), qui desitge continuar amb la tertúlia podrà fer-ho en el Casal del Col·lectiu Saginosa, en el Carreró de les Ànimes 1, on s'oferirà un refrigeri als assistents i hi haurà una sessió de música electroswing a mena de final de festa.