El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ibi adjudica les obres d'altra rotonda al pas per la Creu Roja

Plànol de la rotonda / Ajuntament d'Ibi
Rep una subvenció de la Diputació i costaran 120.000 euros

Regular amb una rotonda aquesta zona era una prioritat perquè els semàfors provocaquen una important congestió de trànsit en les hores punta, sobretot ales d'entrada i eixida d'escolars al CP Cervantes. Els treballs van a consistir en l'eliminació dels semàfors en l'encreuament de l'avinguda Juan Carlos I amb carrers San José i Verge dels Desemparats i la construcció d'una rotonda el·líptica. També es van a llevar les jardineres i tanques. El pressupost base de licitació de les obres és de 120.468,02 euros i està previst que finalitzen poc abans de Festes. 

Regular amb una rotonda aquesta zona era una prioritat perquè els semàfors provocaquen una important congestió de trànsit en les hores punta, sobretot a les d'entrada i eixida d'escolars al CP Cervantes. Els treballs van a consistir en l'eliminació dels semàfors en l'encreuament de l'avinguda Juan Carlos I amb carrers San José i Verge dels Desemparats i la construcció d'una rotonda el·líptica. També es van a llevar les jardineres i tanques. El pressupost base de licitació de les obres és de 120.468,02 euros i està previst que finalitzen poc abans de Festes. 

Santi Cózar, tinent d'alcalde de l'àrea d'Urbanisme ha assenyalat que "amb aquestes obres atenem una reivindicació de molts veïns d'Ibi que passen diàriament per aquest tram regulat fins ara per diversos semàfors. Amb aquesta nova rotonda anem a agilitar moltíssim el tràfic, facilitar el trajecte a aquesta zona de la localitat, millorant la circulació i facilitant l'accés i eixida a aquesta part de la ciutat".