El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ibi adjudica les obres de rehabilitació del Molí de Paper

Es preveu que les obres finalitzen en novembre d'aquest mateix any.

L'Ajuntament d'Ibi ha adjudicat les obres de rehabilitació del Molí de Paper per un import superior al milió d'euros. L'objectiu és convertir-lo en un centre d'interpretació del patrimoni de la localitat.

Santi Cózar, regidor d'Urbanisme d'Ibi, assenyala que “una vegada adjudicades les obres, tan sols faltarà la signatura del replanteig de les obres per a arribar als terminis previstos marcats i finalitzar les obres al novembre d'aquest mateix any”.

El consistori iberut realitzarà la rehabilitació després de rebre una subvenció procedent de Fons Europeus per valor de 489.225,00 €. L'ajuda s'emmarca dins de les subvencions destinades a projectes d'actuació de les entitats locals de la Comunitat Valenciana per a la protecció, conservació i recuperació de béns del patrimoni cultural valencià.

La recuperació i posada en valor del Molí de Paper va encaminada a convertir-lo en un centre d'interpretació del patrimoni de la localitat, donant a conèixer dades sobre la seua biografia, indústria i riquesa cultural i natural; servint d'espai per a poder interpretar la història i la biodiversitat del lloc en el qual està enclavat.