El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ibi celebra el dia de l'Avís

Tindrà lloc també el concurs de caps d'esquadra i el de bandes de música

L'Avís de festes és un acte molt especial que anuncia que ja resta menys per a que arribe el mes de setembre, moment en el qual tenen lloc les Festes Majors d'Ibi.  La vesprada del 12 de maig els càrrecs més importants, capitans i bandereres, desfilen amb el què suposa la seua primera posada en escena amb les millors gal·les festeres. La desfilada de l'Avís transcorre per l'avinguda Joaquín Vilanova i el carrer les Eres. Aquesta any la capitania cristiana recau en Manolo Expósito, de la comparsa Cides, i la mora en Plácido Martínez dels Tuareg.  A més dels càrrecs, també participen la resta de festers i festeres amb la vestimenta oficial de cada comparsa.

L'Avís de festes és un acte molt especial que anuncia que ja resta menys per a que arribe el mes de setembre, moment en el qual tenen lloc les Festes Majors d'Ibi.  La vesprada del 12 de maig els càrrecs més importants, capitans i bandereres, desfilen amb el què suposa la seua primera posada en escena amb les millors gal·les festeres. La desfilada de l'Avís transcorre per l'avinguda Joaquín Vilanova i el carrer Les Eres. Aquesta any la capitania cristiana recau en Manolo Expósito, de la comparsa Cides, i la mora en Plácido Martínez dels Tuareg. A més dels càrrecs, també participen la resta de festers i festeres amb la vestimenta oficial de cada comparsa.  

Previ a aquesta acte central, a migdia es realitza el LVI concurs de caps d'esquadra i IV concurs de bandes de música al carrer Les Eres, en el qual participen esquadres representant a cada comparsa, desfilant amb la seua banda de música i amb la peça que el cap haja escollit. En finalitzar, imposició de les escarapel·les als caps guanyadors i lliurament de premis a la millor esquadra de cada bàndol i a la millor banda de música.

Comunicat de l'Alcaldia de Festes

La Comissió de Festes anuncia, mitjançant un comunicat, que hi haurà sancions per als festers que provoquen talls i retards en les desfilades, ometent advertiments i faltant al respecte.