El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ibi celebra la IV Edició de «Tardeo Digital»

Cartell de la IV edició de «Tardeo Digital».

Entre tots els participants és sortera un servei per a plataformes digital de màrqueting del col·laborador Publisuites. Es pot inscriure al formulari de la web www.tardeodigitalibense.com.

El «Tardeo Digital» d’Ibi començarà aquest 25 de gener a les 16 h en la seu d'IBIAE. En aquesta nova edició es desvetlaran els secrets de l’èxit empresarial digital.

Després de tres exitoses edicions tractant temes com Google Ads, Disseny UX i UI, SEO, E-commerce i RRSS, amb exemples reals; arriba una nova edició a on el Marketing Digital és el protagonista. En l’acte, que se celebrara aquest 25 de gener en la seu d'IBIAE de 16 h a 18.30 h, hi haurà ponents de gran trajectòria professional en el sector que ens desvetlaran els secrets del seu èxit.

L’acte, gratuït baix prèvia inscripció, està organitzat per l'Agencia Indexeo Marketing i l'Associació d’empresaris d’IBI (IBIAE) i és dels pocs esdeveniments de màrqueting que existeixen en la comarca; a més, te com a missió poder arribar als empresaris i aficionats del sector de la zona.

Els ponents que participen en aquesta IV edició seran: Jose David «JoseLab», Consultor SEO freelanceItziar TrosPlanner Estratègica Agencia Friday; i Carlos Zambrana, CEO Agencia Baobab. Després s’obrirà un torn de preguntes i al finalitzar hi haurà un Networking on es compartiran idees, es resoldran dubtes i es podrà gaudir d’un piscolabis.

Cal destacar, que com a novetat d’enguany, es podrà seguir les ponències a través del canal de Youtube d’Indexeo Marketing via Streaming.