El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ibi contractarà 10 persones amb un taller d'ocupació

Participants en un taller d'ocupació a Ibi

Les persones interessades s'han de dirigir a l'oficina LABORA d'Ibi (Av. Joan Carles I, 13) per a inscriure's.

El taller d'ocupació “IBIEMPLEA’T” permetrà formar i contractar a 10 persones durant el termini d'un any. Serà un taller relacionat amb l'àmbit de la construcció, combinant les accions formatives en alternança amb la realització d'obres o serveis d'utilitat pública. Està dirigit a persones desocupades de 25 o més anys, les quals cobraran el salari mínim interprofessional.

A la finalització del taller els alumnes obtindran dos certificats de professionalitat: un de nivell 1 d'operacions auxiliars d'obra de paleta de fàbriques i cobertes; i un altre de nivell 2 de pintura industrial en construcció. El programa contempla la participació dels alumnes en l'adequació d'algunes aules i de l'entrada principal de l'antiga fàbrica Pilen, de pistes esportives i de realització de rampes d'accessibilitat del municipi.

Les persones interessades s'han de dirigir a l'oficina LABORA d'Ibi (Av. Joan Carles I, 13) per a inscriure's en aquestes especialitats (EOCB0208 Operacions auxiliars d'obra de paleta de fàbriques i cobertes i EOCB0311 Pintura industrial en construcció).