El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ibi crea borses de treball d'arquitecte tècnic i socorrista

Hi ha 10 dies hàbils des d'aquest 15 de gener per inscriure's en les proves de selecció. Et facilitem les bases i requisits. 

El Butlletí Oficial de la Província d'Alacant publica aquest 15 de gener la convocatòria de l'Ajuntament d'Ibi per a crear dos borses de treball municipals: una per arquitectes tècnics i altra per a socorristes i monitors. En els dos casos, el termini per a presentar les instàncies i optar a la borsa és de 10 dies hàbils des de la publicació en el BOP. 

En el cas d'Arquitecte Tècnic, la borsa és per a treballs temporals, però també per a futurs nomenaments d'interins. El procediment de selecció constarà d'una prova d'oposició i altra de concurs. La prova d'oposició seran dos exercicis, un teòric tipus test de 25 preguntes i un segon amb suposats pràctics. I en la prova de concurs s'acceptaran punts per la formació i l'experiència professional. Ací pots consultar el document amb els requisits i les bases

En el cas dels socorristes i monitors, es tracta d'una borsa per a contractacions temporals per a cobrir baixes o jubilacions, així com ampliació de personal en moments concrets de l'any. En la fase d'oposició es faran diverses proves pràctiques relacionades amb el lloc de treball, i en la fase de concurs es valoraran les titulacions acadèmiques i la formació, així com l'experiència professional. Ací tens el document publicat al BOP amb tota la informació.