El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ibi es suma al moviment contra la violència de gènere

Al punt violeta es podrà torbar informació i divulgació respecte al consum responsable d'alcohol i contra el rebuig de la violència de gènere.

El punt violeta estarà disponible els dies 7, 9, 10 i 12 de setembre a partir de les 21:30 hores de la nit.

Les festes patronals d'Ibi cada vegada estan més a prop, per això, des de l'Ajuntament d'Ibi, concretament l'àrea de Serveis Socials, Dona, Joventut i Sanitat, es vol posar en marxa una campanya per a conscienciar pel consum d'alcohol i la violència de gènere.

La campanya, sota el nom de 'Per unes festes lliures d'abusos en Ibi', s'habilitara un punt violeta a 'les Entraetes', que se celebren el 7, 9, 10 i 12 de setembre, amb l'objectiu de què totes les persones tinguen una consciència i una visió molt més formada, per tal que en les festes tots puguen gaudir sense problemes ni cap tipus de temor.

Pel que fa al punt violeta, s'ubicara al costat de l'Ajuntament, i que es podrà visitar a partir de 21:30, on hi haurà personal de Serveis Socials i Joventut, amb informació sobre l'alcohol i les seues conseqüències, i també material divulgatiu per a potenciar el rebuig contra la violència masclista.

Segons Mª José Herrero, tinent d'alcalde, senyala que "un any més i després dels bons resultats del passat any, des de l'Ajuntament tornem a instal·lar aquest punt informatiu, perquè és necessari que les institucions realitzem accions preventives d'abús per tal de potenciar actituds sanes per al bé personal i dels altres".

Recordem, el punt es podrà trobar al costat de l'Ajuntament d'Ibi, concretament el 7, 9, 10 i 12 de setembre a partir de les 21:30.