El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ibi, finalista en la categoria d'Educació ambiental dels “Premis Ciutat Sostenible”

Ibi, finalista en la categoria d'Educació ambiental dels “Premis Ciutat Sostenible” / Ibi
Els projectes són el del Museu de la Biodiversitat i el Jardí Botànic de l'Estació Biològica de Torretes

 El Museu de la Biodiversitat i el Jardí Botànic de l'Estació Biològica de Torretes han desenvolupat dos projectes i gràcies a ells, Ibi és finalista en la categoria d'Educació ambiental dels “Premis Ciutat Sostenible”

L'Ajuntament d'Ibi és finalista en la categoria d'Educació ambiental dels “Premis Ciutat Sostenible” gràcies a dos projectes singulars desenvolupats des del Museu de la Biodiversitat i el Jardí Botànic de l'Estació Biològica de Torretes, que compten amb la col·laboració de la Universitat d'Alacant, a través del Centre Iberoamericà de la Biodiversitat (CIBIO).

L'acte de lliurament dels premis d'aquesta 15a edició, va ser a l'auditori del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient. Els atorga la Fundació Fòrum Ambiental, amb el suport del Ministeri d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi ambient i la col·laboració d'Ecoembes, en reconeixement als municipis i ens locals que aposten per projectes i actuacions dirigides a potenciar la sostenibilitat.

L'objectiu és sensibilitzar, conscienciar i capacitar a amplis grups de població sobre la importància d'adoptar conductes responsables i respectuoses amb el Medi ambient.

L'alcalde d'Ibi, Rafael Serralta, va arreplegar la distinció de la mà de la Ministra d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi ambient, Isabel García Tejerina.