El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ibi inicia a setembre la millora dels seus polígons industrials amb 3 milions d'euros

Poligon Industrial a Ibi / Ajuntament Ibi
2 milions són de la subvenció de l'IVACE del Pla de millora de Polígons i l'altre milió és d'aportació de l'Ajuntament

Les obres hauran d'estar finalitzades abans del 31 de desembre. Els tres polígons d'Ibi es milloraran, sobretot, en matèria d'eficiència energètica, implantació de fibra òptica, càmeres de vigilància, incorporació de Leds, millora de l'ecoparc o millora de la senyalística

Els tres polígons d'Ibi es milloraran, sobretot, en materia d'eficiència energètica, implantació de fibra òptica, càmeres de vigilància, incorporació de Leds, millora de l'ecoparc o millora de la senyalística. Aquestes són només algunes de les millores que es realitzaran a partir de setembre de 2017. Rafa Serralta, alcalde d'Ibi, ha presentat aquest "macro projecte" al Conseller d'Economia, Rafa Climent. Cal recordar que aquestes millores són possibles gràcies a un milió d'euros que ha aportat l'Ajuntament i 2 milions d'euros que provenen d'una subvenció de l'IVACE. Les obres hauran d'estar finalitzades abans del 31 de desembre.

Les empreses a les quals han sigut adjudicades les obres han sigut les següents. Per al Poligon Derramador - RetiroCasanova seran les empreses UTE Hidráulicos La Foia SL, Electro Montajes Pechman SL i Asfaltos Elche SL les que realitzen les actuacions. Construcciones Porticada SL serà l'encarregada de fer les obres del polígon Alfaç - Alfaç II. Per últim, en el polígon industrial Alfaç III serà UTE Hidráulicos La Foia SL i Electro Montajes Pechman SL els que realitzen les obres.

L'Ajuntament d'Ibi valora "molt positivament" les ofertes presentades, ja que 13 empreses han optat a les obres d'un dels polígons i 15 a les obres dels altres dos. En tractar-se, en la seua majoria, d'una subvenció, la licitació no permet baixa econòmica i el consistori proposava, a més, millores valorades en més de 400.000 € per Polígon. Diverses empreses han arribat a màxims en la seua oferta i l'empat s'ha hagut de resoldre a través de sorteig.

Nicolás Martínez, Tinent d'Alcalde Delegat de l'Àrea d'Indústria, Ocupació, Patrimoni i Contractació de l'Ajuntament d'Ibi, declara sobre aquest tema que “amb tots aquests criteris marcats i les ofertes de les empreses seleccionades, els màxims beneficiaris seran els polígons, ja que es realitzaran fins i tot més obres de les previstes. Comptarem amb una àrea industrial millorada i de major qualitat per a les empreses que ja estan instal·lades en la localitat”.