El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ibi inicia la reforma dels seus polígons per valor d'1,5 milions d'euros

Signatura de replanteig de les obres.

Les obres tindran una duració de 2 mesos.

L'alcalde del municipi, Rafael Serralta, assegura que "Ibi s'ha emportat pràcticament el 50% de les ajudes de la Generalitat destinades a la comarca en matèria de polígons". 

La vila del joguet inicia aquest 14 d'octubre les obres en els Polígons Industrials per valor de més d'un milió i mig d'euros, una quantitat que l'IVACE finançarà en un 60%. Les millores inclouen l'asfaltat de diferents vials, la renovació de l'enllumenament eficient, o la finalització de la rotonda que comunica l'avinguda Azorín amb la del Joguet.

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial finançarà el 60% de l'actuació, 934.891 € del total. El restant 40% del cost total (623.260 €) serà sufragat per l'Ajuntament iberut. Aquest dimarts 8 d'octubre s'ha procedit a la signatura de replanteig de les obres entre l'Ajuntament, Conselleria i responsables de l'empresa encarregada de les obres. Aquestes tindran un termini d'execució de dos mesos.

L'alcalde d'Ibi, Rafael Serralta, destaca que “a l'hora de sol·licitar la subvenció, s'ha tingut en compte que pogués cobrir la totalitat dels polígons d'Ibi, per la qual cosa el milió i mig d'euros estarà destinat al fet que tots puguen continuar millorant. Ibi s'ha emportat pràcticament el 50% de les ajudes de la Generalitat destinades a la comarca en matèria de polígons". 

 

Relació d'actuacions a realitzar.