El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ibi inicia una nova edició de “Ruta de Tapas”

Des del 23 de maig fins al 7 de juliol un total de 16 establiments relacionats amb la restauració oferiran als clients canya i tapa a un preu especial

Ibi ha tornat a organitzar la tradicional “Ruta de Tapas” que començarà el dia 23 de maig i finalitzarà el 7 de juliol. Enguany participen un total de 16 establiments que oferiran als assistents canya i tapa a un preu de 2,5 euros.

Bar Pou de Neu, Farina Bar Ca Elvira, Casa Jordi, Casino Primitivo, Bar La Vía, Cafetería Prego, Capritxo Gastrobar, Cafetería Ca Mari, Cafetería Sery, Quiosco Giravella, Patufets, Coquetes, Restaurante Mi Rey, Urban Café, Piratas i la Barra del Erre, seran els que formaran aquesta ruta.

A més, la regidoria de Turisme d’Ibi donarà premis, al públic major de 18 anys i també per a aquells que aconsegueixen la tapa més votada. Totes les persones que completen el “tapasporte” amb tots els bars i restaurants que participen, hauran de col·locar-lo en una urna que estarà ubicada en l’Oficina de Turisme en l’horari de matí.

Hi haurà un total de 18 premis. Entre tots els “tapasports” que hi haja en l'urna se sortejaran 17 sopars en els establiments de la ruta, i la primera persona que el complete guanyarà un sopar per a dos persones a elegir en qualsevol dels bars i restaurants col·laboradors. A més, també hi haurà un premi d’un cap de setmana en Roma per a dos persones. I aquell que realitze la tapa més votada també gaudirà d’aquest viatge.

El sorteig es realitzarà el divendres 12 de juliol al saló de plens de l’Ajuntament d’Ibi.