El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Ibi intensifica la desinfecció dels seus carrers

Desifencció en l'accés a un centre de salut del municipi.

S'està prioritzant la desinfecció als entorns de centres sanitaris o establiments de productes de primera necessitat, entre altres.

Els serveis municipals d'Ibi han començat a desinfectar els carrers de la localitat, seguint les mesures de prevenció de contagis per COVID- 19. La mesura s'està aplicat amb aigualejos ('baldeos' en castellà) amb alta pressió i desinfectant.

Per a la realització d'aquests aigualejos s'està prioritzant els entorns de centres sanitaris, centres assistencials, edificis públics que romanen oberts, establiments de productes de primera necessitat, així com contenidors i papereres.

El consistori també ha demanat a la ciutadania que "respecten els horaris per a tirar la brossa, i que les bosses de fem vagen ben tancades". Demanem que no es dipositen objectes al carrer durant l'alerta, com ara matalassos o mobles. "Abans ja no es podia realitzar, i ara menys encara" recorden en un comunicat.

Rafael Serralta, alcalde d'Ibi, declara que "la neteja és una de les tasques més importants en la lluita contra el Coronavirus, hem de fer-la a casa, de manera individual, però també al carrer, per prevenció cap als altres".