El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ibi organitza un mercat de comerç local a la fàbrica Rico

Cartell Ibi Market / AJuntament d'Ibi

Aquest esdeveniment s'allargarà des del 8 fins al 10 de novembre. Dies en els quals podrem gaudir de música, activitats per a tots, i també un Street Food Market que se celebrarà a la plaça de la fàbrica Rico.

Ibi prepara un mercat exclusiu del comerç local en les instal·lacions de la fàbrica Rico. Un cap de setmana en el que la gent podrà gaudir de música, activitats variades i un 'Street Food Market' en la plaça de la fàbrica.

Aquest esdeveniment s'allargarà des del 8 fins al 10 de novembre. Dies en els quals podrem gaudir de música, activitats per a tots, i també un Street Food Market que se celebrarà a la plaça de la fàbrica Rico.

Per al dia 8, l'horari del mercat serà de 18 h fins a les 22 h, i per als més xicotets de la casa, a partir de les 18.30 h haurà un contacontes en l'interior de la fàbrica, i a les 21 h, Stone Band realitzarà un concert en honor als Rolling Stones en la plaça de la fàbrica.

El dia 9 de novembre el mercat obrirà d'11 h fins a les 22 h. Com a activitats, a les 12 h el Mag Catxinotxeve mostrarà un espectacle de màgia; a la 13 h començarà a sonar música per part de Dj Soul, tot això en interior de les instal·lacions Rico. I pel que fa a l'exterior, a partir de la 13.30 h actuarà la Liverpool Band, i a les 20 h actuarà Mute, a les 21.30 h Gimnástica i a les 23 h Géiser.

I per a l'últim dia, el diumenge 10, l'horari del mercat serà d'11 h fins a les 19 h. A les 12 h es prepararà un taller de cuina per als xiquets i xiquetes, encara que per a aquesta activitat sí que serà necessària una inscripció prèvia, les quals poden fer-se des de la seua pàgina de Facebook. A les 12.30 h actuació en acústic per part de Vera Green i a les 17 h un taller infantil de dibuix. I a l'exterior, a partir de la 13.30 h començarà un directe de swing i ball Lindy Hop del grup Dingolondango.

Ara bé, per a la gent que l'interesse el Streed Food Market, aquest estarà ubicat en la plaça de la fàbrica Rico. El divendres 8, de 19 h fins a 24 h; el dissabte 9, de 12 h fins a les 24 h, i el diumenge 10, de 12 h fins a 19 h.