El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ibi participa en el Congrés nacional d'Àrees Industrials

Rafael Serralta durant la seua intervenció.

El congrés s'emmarca en la recent aprovació de la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

La vila del joguet ha sigut exemple de bones pràctiques en la gestió d'àrees industrials durant la celebració del Congrés d'Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana. L'alcalde iberut, Rafael Serralta, ha exposat en la seua intervenció les negociacions que van dur al municipi a aconseguir 3 milions d'euros en les ajudes publicades per l'IVACE en el 2017.

L'alcalde d'Ibi va emfatitzar en "la necessitat de generar entitats que aglutinen a la majoria de propietaris dels polígons, per a donar-los a aquests un valor afegit al qual desenvolupen els mateixos Ajuntaments, sent les administracions locals els que hem d'autoritzar-los i acordar amb ells quina és la destinació de les quotes dels associats". D'altra banda, en referència al Congrés, ha subratllat "la importància de generar aquest tipus de trobades per a conéixer en profunditat la llei i, sobretot, contactar amb polítics i tècnics que han format part en la redacció d'aquesta".

 

Aquest fòrum empresarial s'ha celebrat al Parc Tecnològic de Paterna organitzat per FEPEVAL, Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana i IVACE, van participar ponents de tot l'estat espanyol exposant bones pràctiques sobre la gestió integral de les àrees empresarials. El congrés s'emmarca en la recent aprovació de la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.