El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ibi tindrà un nou Parc de Bombers amb una inversió de 2 milions d'euros

Sendra, Mazón i Serralta en la visita al Parc de Bombers d'Ibi / Diputació d'Alacant

El procés de licitació i inici de les obres serà a 2021, segons ha indicat Diputació

La Diputació d'Alacant invertirà 2 milions d'euros per a la construcció d'un nou subparc de bombers a Ibi. Aquest pretén millorar la ubicació, operativitat i equipament del servei. Aquest anunci l'ha fet el president del govern provincial, Carlos Mazón, en una visita a Ibi, on també ha tractat altres temes d'infraestructures i serveis socials amb l'alcalde, Rafael Serralta.

El procés de licitació i inici de les obres serà a 2021, segons ha indicat Diputació. Tindrà una extensió d'uns 1.200 metres quadrats. L'objectiu de la nova infraestructura és el de millorar la connectivitat, donat el posicionament estratègic de la parcel·la, així com oferir al cos de bombers d'Ibi unes instal·lacions més modernes i operatives. Tal com han avançat Mazón i Serralta, la seua ubicació es troba en els terrenys annexos al parc actual, al costat del poliesportiu, i la seua execució permetrà dotar a la infraestructura d'una millor ubicació, instal·lacions més modernes i major competitivitat en el servei que s'ofereix.

Després de mantenir una reunió de treball amb el govern local en el qual han repassat les aportacions de la Diputació al municipi, entre elles 700.000 euros per a obres que actualment es troben en fase de licitació o adjudicació i 400.000 euros gràcies a la inclusió d'Ibi en el Pla d'Obres i Serveis de 2019.

Carlos Mazón ha indicat que “amb el dinamisme industrial i amb una aposta decidida pel seu polígon, amb l'atracció i la nova generació d'àrees industrials, Ibi continuarà sent un referent i aquest parc donarà una major seguretat, tranquil·litat i protecció a les empreses, perquè millorem la nostra capacitat de reacció, el nostre equipament i la nostra ubicació”.