El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ibi tindrà un nou parc de bombers amb una inversió de vora 2 milions d’euros

Ibi
Consell a Diputació

Comptarà “amb mitjans més moderns i eficaços”, segons Javier Sendra

El nou parc s’ubicarà molt prop de l’actual i comptarà amb una superfície de 3.000 metres quadrats. Segons el diputat d’Emergències, Javier Sendra, comptarà “amb mitjans més moderns i eficaços”.

La Diputació d’Alacant projecta un nou parc de bombers a Ibi. El consell celebrat hui ha aprovat, en aquest sentit, la cessió per part de l'Ajuntament d'aquesta parcel·la que, donada la seua ubicació estratègica, millorarà la connectivitat i, per tant, el temps de resposta davant les emergències.

El Consell de Govern de l'ens provincial ha aprovat aquesta setmana la modificació de crèdit que permetrà dotar de fons aquests projectes amb els quals la institució alacantina pretén millorar les instal·lacions existents en totes dues localitats. A més, Villena també comptarà amb un nou parc gràcies a una inversió de més d'1,7 milions d'euros.

El diputat d'Emergències i alcalde de Planes, Javier Sendra, ha destacat que les noves construccions “permetran una millora integral de les instal·lacions, adaptant-les a les noves necessitats del servei i dotant-les de mitjans més moderns, eficaços i majors prestacions per al seu ús pels efectius del Consorci de Bombers d'Alacant”.